Home | Contact | Meer weten? Uw gastheer is Arjen Snijder  +31(0)6 2525 6225.  Loneresweg 27, 9409 TL Loon

Ei hoort erbij

Het zachtgekookt eitje bij uw landelijk en voedzaam ontbijt is die ochtend uiteraard geraapt in het hok van de achter het huis scharrelende kippen.

 

Noord Hollandse Blauwen. De kippen lopen los op het erf. En leggen iedere dag een vers eitje.

 

Mietenstee

Bed en Breakfast AdamsAppel is gelegen aan de rand van het dorp Loon. De tweede brink met oude eiken vormt de grens van het dorp met de landerijen van de hoge es. Naar overlevering de plek waar vroeger de korenbundels in cirkels rechtop werden geplaatst om goed te kunnen drogen. De boerenbevolking van Loon noemden deze graanbundel een Mietenstee. Het doodlopende klinkerweggetje herinnert aan de doorgaande weg naar het buurdorp Taarlo.

 

Verplichte kost

In het dorp loopt u natuurlijk even binnen bij Ratering Rijwielen. Gevestigd in een eeuwenoude smitse waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. En beklimt u het Loner hunebed dat zich letterlijk op een steenworp afstand van het dorp bevindt. Waarna u zichzelf trakteert op een kopje koffie of een maaltijd in de onder de kastanjebomen gelegen Herberg van Loon. En vergeet u niet een avondwandeling door het dorp te maken. De kerkuilen van Loon zullen u in het voorbij vliegen begroeten met hun gekrijs.

 

Duurzaam

Bed en Breakfast AdamsAppel is een groen bedrijf. Duurzaam ondernemen staat hoog in het vaandel. Onze energie wordt verstrekt door een investering in zgn winddelen. Wij onderkennen het belang van een mooie natuurlijke omgeving voor mens en maatschappij.

 

Een heerlijk Velda boxspring van 160 x 200 cm. Ontbijt op bed.

Lekker lui lummelen...

Waar logeert u?

Het toegangspad naar Bed en Breakfast AdamsAppel leidt langs de oude appelboom, de beukenhagen en de witte hortensia’s. Het gastenverblijf van de B&B bereikt u met uw eigen sleutel via uw eigen opgang. Dubbele tuindeuren met aansluitend terras bieden uitzicht op de landerijen richting het Ballooërveld.

 

Het woon- en slaapvertrek én de badkamer zijn in 2014 volledig verbouwd en vernieuwd. Het gastenverblijf is modern en smaakvol ingericht. Het biedt met gemak ruimte aan twee volwassenen. Slapen doet u in een comfortabele tweepersoons Velda-boxspring. Het organiseren van een eenvoudig kinderbed is mogelijk. Wanneer de tuindeuren geopend zijn verandert Bed en Breakfast AdamsAppel in een prachtige tuinkamer met een adembenemend vrij uitzicht.

 

Gastheer Arjen Snijder van B&B AdamsAppelGastheer Arjen Snijder heet u bij aankomst hartelijk welkom. Hij vertelt u graag over de vele mogelijkheden die uw verblijf in Loon te bieden heeft.

Lees het blog ArjenAdamsAppel en maak kennis.

 

Loneresweg 27

9409 TL Loon

The Netherlands

T  +31(0) 6 2525 6225

© Copyright 2018 Bed&Breakfast AdamsAppel  Disclaimer  Website ArjenSnijder.Design