Home | Contact | Meer weten? Uw gastheer is Arjen Snijder  +31(0)6 2525 6225.  Loneresweg 27, 9409 TL Loon

Wat krijgt u?

Bed en Breakfast AdamsAppel is gehuisvest in de zijvleugel van het pand Loneresweg 27 in het Drentse Loon. De totale oppervlakte van de B&B is 31 m2 en biedt met gemak ruimte aan twee personen.

 

Uw eigen sleutel van de tuindeuren geeft u toegang tot het gastenverblijf. Bij de glazen pui staat een tafel met drie stoelen. De waterkoker en de Nespresso koffiemachine zijn binnen handbereik. Niet ver van de tafel bevindt zich een kleine koelkast. Vanuit uw bed of luie stoel geniet u van het filmaanbod van Netflix op de Sony HD-tv. Vanzelfsprekend heeft u volledig en gratis toegang tot het snelle wifi-netwerk.

 

Het bed in het slaapgedeelte is een tweepersoons Velda-boxspring van 160x200 cm. Het organiseren van een eenvoudig kinderbed is mogelijk. De aanpalende luxe badkamer met vloerverwarming beschikt over een royale inloopdouche, een ruime wastafel en een toilet. Handdoeken liggen klaar voor gebruik.

 

Betaalbaar en lekker eten of gewoon een drankje op het terras bestellen, kan in het dorp bij De Herberg van Loon. De Herberg is alle dagen van de week open met uitzondering van maandag. Voor de fijnproevers onder ons is een etentje in Restaurant Van Tarel, in het nabij gelegen Taarlo, aan te bevelen.

Het zitgedeelte van B&B AdamsAppel.

Wifi? Check. Uitzicht? Check.

Royaal ontbijt met streekproducten. Bij B&B AdamsAppel.
Zeer royale badkamer van zeven vierkante meter. Vloerverwarming dus comfortabel.

Loneresweg 27

9409 TL Loon

The Netherlands

T  +31(0) 6 2525 6225

© Copyright 2018 Bed&Breakfast AdamsAppel  Disclaimer  Website ArjenSnijder.Design