Home | Contact | Meer weten? Uw gastheer is Arjen Snijder  +31(0)6 2525 6225.  Loneresweg 27, 9409 TL Loon

Het stroomdal van de Drentsche Aa. Gelegen in het 5-sterren Nationaal Park De Drentsche Aa.

Voetjes in het water…

Wat vinden anderen?

Wat een geruststelling om te lezen wat de ervaring is van zij die u voor gingen. Een verdiend en geslaagd uitje in het mooie Drentse Loon moet een succes zijn. Lees reviews en vind waarderingen afkomstig van gasten die Bed en Breakfast AdamsAppel bezochten.

 

We zijn benieuwd naar uw ervaringen…

 

Verbleef hier met vriendin Liliia van 2 t/m 4 januari 2015. Absolute aanrader voor een lang weekendje naar het noord'n. Landelijk gelegen, op steenworp van Drentse Aa, wandelen en fietsen in mooie natuur, hunnebedden om de hoek, dagje stad in Groningen.

 

Heerlijk bed & super breakfast met kakelverse eitjes! Plus de mogelijkheid om 's avonds lekker lui in bed een film te kijken via Netflix. Fijne douche met vloerverwarming, alles hagelnieuw ingericht. Well done, gastheer Arjen.

 

– Walter van Hulst

 

 

Hou je van rust, stilte

van een super de luxe kamer

met dito badkamer

van een verwenontbijt

van een heel attente, vriendelijke gastheer

dan moet je bij AdamsAppel zijn.

 

– Carin Frenken

 

 

Het was heerlijk slapen hier! Mooie ruimte, super badkamer en een heerlijk ontbijt! 's Morgens wakker geworden met een prachtig uitzicht op de weidse natuur.

 

– Hedwig Kradolfer

 

 

Onwijs genoten van dit tot in de puntjes verzorgd B&B. Heerlijk bed met lekkere kussens en grote TV, met zonsopkomst uitzicht over de velden met de zon rechtstreeks je kamer in, heeerlijk ontbijt, mogelijkheid om fietsen te lenen. Kortom, kosten nog moeiten gespaard om een heerlijk luxe nachtje weg te zijn.

 

– Johannes Klapwijk

 

Loneresweg 27

9409 TL Loon

The Netherlands

T  +31(0) 6 2525 6225

© Copyright 2018 Bed&Breakfast AdamsAppel  Disclaimer  Website ArjenSnijder.Design