Zomerkroon

Gastenverblijf  Zomerkroon is gehuisvest in de zijvleugel van het pand Loneresweg 27 in het Drentse Loon. De totale oppervlakte van de B&B is 31 m2 en biedt met gemak ruimte aan twee personen.

Je eigen sleutel van de tuindeuren geeft toegang tot het gastenverblijf. Bij de glazen pui staat een tafel met drie stoelen. De waterkoker en de Nespresso koffiemachine zijn binnen handbereik. Je eigen koelkast en een magnetron vind je in de gang achter de badkamer. Vanuit je bed of luie stoel geniet je van het filmaanbod van Netflix op de Sony HD-tv. Vanzelfsprekend heb je volledig en gratis toegang tot het snelle wifi-netwerk.

Het bed in het slaapgedeelte is een tweepersoons Velda-boxspring van 160×200 cm. Nabij het bed is een zitje met twee comfortabele stoelen. De aanpalende luxe badkamer met vloerverwarming beschikt over een royale inloopdouche, een ruime wastafel en een toilet. Handdoeken liggen klaar voor gebruik.

Details

  • Volwassenen: 2
  • Bekijken: Op vijf minuten loopafstand ligt het hunebed van Loon (D15), een Pingoruïne (vennetje), het stroomdallandschap van de Drentsche Aa. Op 10 minuten fietsafstand ligt het Ballooërveld met Grafheuvels, Celtic Fields en Middeleeuwse Karrensporen.
  • Grootte: 31m²
  • Type Bed: Velda boxspring

Prijzen beginnen bij: 82.57 per nacht

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Zomerkroon zijn beschikbaar voor de geselecteerde data